top of page
Oranje Bloem

Over Bloemenhuis Flora

Bloemist Marjolein Holtuijsen werkt al vanaf haar 17e in het familiebedrijf Bloemenhuis Flora in de Korrewegwijk in Groningen.

Haar ouders Kees & Anneke Holtuijsen hebben de winkel opgericht in 1981, de winkel bestaat al 40 jaar! En dat is ook wel te merken aan de ervaring van bloemist Marjolein.

marjolein_holtuijsen.png

Alles wat uit haar handen komt is prachtig, heerlijke verse plukboeketten, Valentijnskunstwerkjes, bruidsboeketten, uitvaartboeketten, rouwkransen, tulpenbossen, simpele boeketten, en luxe bloemen.

Wat de winkel ook bijzonder maakt is de plantenkas van 60 m2 achter het pand, een tuineiland met tropische planten en een verkoopkas met kamerplanten, cactussen en leuke bloempotten.

 

Het is een gezellige winkel waar buurtgenoten graag langskomen voor een praatje, een boeket of een ander leuk kadootje.

En er wordt veel online besteld, of gewoon even gebeld, dan overleg je samen met Marjolein wat je wilt en wat zij voor je kan doen.

Marjolein haar plukboeketten zijn razendpopulair, ze haalt haar verse bloemen dan ook altijd zelf op, zo kun je iedere keer als je langskomt weer kiezen uit andere soorten en kleuren.

Kies maar een stijl en Marjolein vliegt met haar handen door de emmers en in een paar minuten heb je een uniek boeket dat precies bij jou past.

bottom of page